Thuis > nieuws centrum > Nieuws uit de sector

nieuws centrum

Gerelateerd nieuws

Geen zoekresultaten!

Hoe kan een solide basis worden gelegd voor de industrialisatie van polyimidefilm?
2022-02-09 10:36:25

Polyimide heeft goede diëlektrische eigenschappen met een diëlektrische constante van ongeveer 3,4. De diëlektrische constante kan worden teruggebracht tot ongeveer 2,5 door fluor of dispergerende lucht op nanoschaal in het polyimide te introduceren. Diëlektrisch verlies 10-3, diëlektrische sterkte 100-300kv/mm, Guangcheng thermoplastisch polyimide 300kV/mm, volumeweerstand 1017Ω/cm. Deze prestaties kunnen nog steeds op een hoog niveau worden gehouden over een breed temperatuur- en frequentiebereik.


Verbeter de belangrijkste procestechnologie van 6051 polyimidefilm. Met de verdieping van het polyimide-onderzoek zal de zelfgeproduceerde polyimidefilmtechnologie van mijn land geleidelijk verbeteren en zullen de productiekosten geleidelijk afnemen.


Na de succesvolle industrialisatie van de hoogwaardige polyimidefilm ontwikkeld door de polyimide dekfilm in mijn land, zal het de prijs van de binnenlandse hoogwaardige polyimidefilm verlagen en de kosten van het toepassingsgebied ervan verlagen, wat zeer gunstig is voor de ontwikkeling van de elektrische en elektronische industrie. in China.


polyimide filmfabriek


Op dit moment is er een dringende behoefte om de voorbereiding en stabiele productietechnologie van speciale harsen actief te ontwikkelen, om een solide basis te leggen voor de industrialisatie van polyimidefilms, om de hiaten in de binnenlandse gerelateerde technische gebieden op te vullen en om het buitenlandse monopolie te doorbreken op polyimidefilms.


Deze technologie biedt een complete reeks volwassen sleuteltechnologieën voor de ontwikkeling van dergelijke hightechmaterialen in China, bevordert de industriële vooruitgang en industriële modernisering van mijn land en helpt mijn land te transformeren van een groot productieland naar een wetenschappelijke en technologische macht.


Om de ontwikkeling van de hoogwaardige toepassingsmarkt van polyimidefilm te bevorderen, is de industriële cyclus van onderzoek en ontwikkeling van nieuwe materialen lang, en de marktintroductiecyclus is ook lang. Vertrouwend op de uitstekende eigenschappen van polyimidefilm, zoals weerstand tegen hoge temperaturen, hoge elektrische isolatie, hoge sterkte en taaiheid, versnelt het de marktontwikkeling en versnelt het zijn lokalisatieproces op het gebied van hoogwaardige materialen verder, waardoor het de meest potentiële hoogwaardige toegevoegd en breed toepassingsperspectief. Het prijsvoordeel van nieuwe industriële filmmaterialen is zeer duidelijk. De prijs van vergelijkbare binnenlandse producten is slechts de helft van die van buitenlandse producten.


Gerelateerde tags: Kapitein Cr