Thuis > nieuws centrum > Nieuws uit de sector

nieuws centrum

Gerelateerd nieuws

Geen zoekresultaten!

Polyimide voorkomt verbranding zonder toevoeging van vlamvertragers.
2022-02-14 11:27:32

6052 polyimidefilm heeft stabiele chemische eigenschappen. Polyimide voorkomt verbranding zonder toevoeging van vlamvertragers. In het algemeen zijn polyimiden bestand tegen chemische oplosmiddelen zoals koolwaterstoffen, esters, ethers, alcoholen en halothanen.


Ze zijn ook bestand tegen zwakke zuren, maar worden niet aanbevolen voor gebruik in omgevingen met sterke basen en minerale zuren. Sommige polyimiden, zoals CP1 en Corin XLS, zijn oplosbaar in oplosmiddelen, wat helpt bij het ontwikkelen van hun toepassingen in spuitcoating en crosslinking bij lage temperatuur.


Polytetrafluorethyleenfilm is gemaakt van polytetrafluorethyleenhars door middel van gieten, sinteren, koelen, draaien en kalanderen. De gedraaide film is een niet-georiënteerde film en de niet-georiënteerde film wordt een georiënteerde film na het rollen, en de niet-georiënteerde film is 1,1-1,8 keer de semi-georiënteerde film. Films worden gebruikt als geleiderisolatiecondensatordiëlektrica.


Isolatie van elektrische instrumenten, afdichtingspakkingen hebben een hoge kristalliniteit, strakke moleculaire oriëntatie en kleine porositeit, dus de PTFE-film is aanzienlijk verbeterd. PTFE-film is onderverdeeld in PTFE-kleurenfilm, PTFE-geactiveerde film en F46-film. Een bepaalde hoeveelheid kleurstof wordt gevormd en gesinterd tot een blanco, en vervolgens gedraaid en gerold tot een 13-kleuren PTFE directionele of niet-directionele kleurenfilm van rood, groen, blauw, geel, paars, bruin, zwart, oranje en wit . Het toevoegen van een bepaalde hoeveelheid kleurstof aan de polytetrafluorethyleen kleurfilm heeft nog steeds een goede elektrische isolatie. Het is geschikt voor isolatie, classificatie en identificatie van draden, kabels en elektrische onderdelen.


Polyimidefilm


Hoewel er een bepaalde hoeveelheid kleurstof aan het PTFE-kleurfilter is toegevoegd, heeft het nog steeds een goede elektrische isolatie. Het is geschikt voor het toevoegen van bronspoeder aan isolatie- en classificatie-identificatieproducten van draden, kabels en elektrische onderdelen. Na de activatiebehandeling worden de prestaties verder verbeterd. Het kan worden samengesteld met rubber en metaal en kan ook speciale tapes maken die voldoen aan de ontwerpvereisten. Het wordt veel gebruikt in de lichte industrie, de militaire industrie, de ruimtevaart, het olieveld en andere gebieden. F46-film heeft de meest opmerkelijke drukweerstandsprestaties.


Zelfklevende polyimidefilm is ook een soort tape, maar de algemene functie ervan is aanzienlijk verbeterd. Ten eerste is het een buitenlandse productietechnologie. Niet alleen geven we niet toe dat het echt moeilijk is om in binnen- en buitenland hetzelfde niveau te bereiken in verschillende industriële technologieën. Deze filmtape toont zijn voordelen bij gebruik, dat buiten het bereik van veel huishoudelijke producten ligt.


Hierdoor gebruiken ook meer gebruikers deze tape. Wat zijn de voordelen van het gebruik ervan? Ten eerste kan in gebruik een betere afdichting worden bereikt. We weten allemaal dat de belangrijkste functie van tape is om af te dichten. Als je geen goede resultaten kunt krijgen, kan het geen product worden genoemd. Sommige binnenlandse producten kunnen niet in alle opzichten worden verzegeld.


Gerelateerde tags: China PI-filmtape