Thuis > nieuws centrum > Nieuws uit de sector

nieuws centrum

Gerelateerd nieuws

Geen zoekresultaten!

Wat zijn de toepassingen van zelfklevende polyimidefilm?
2022-02-16 11:44:55

Het biaxiale trekproces van polyimide, zoals koolstofvezel, is een fundamenteel procesprobleem. Er is veel dat we niet weten. In het buitenland is dit procesprobleem opgelost met de wijsheid van generaties procesingenieurs. Huishoudelijke procesingenieurs zijn slechte verliezers en kunnen geen genoegen nemen met een procesprobleem met de status-quo. Voor zover ik weet, wordt polyimide van de industrievertegenwoordiger DuPont gedefinieerd als een militair product.


Het is niet toegestaan om in het buitenland productielijnen te bouwen om technologiediffusie te voorkomen; Chinezen mogen de Amerikaanse biaxiale filmrekproductielijn niet betreden, waar je ook bent? Niet zolang het Chinees is. Als het alleen een probleem is met de apparatuur, waarom kan koolstofvezel voor huishoudelijk gebruik dan alleen de laagste T300 zijn en kan de uniformiteit tussen batches niet worden gegarandeerd? Zowel de T700 als de 800 werden geïmporteerd en moesten omrijden. Militaire producten zoals deze herinneren zich de kosten niet. Als het met geld kan, laat staan met honderden miljoenen, dan zijn het tientallen miljarden. Het is een kwestie van minuten.


Polyimide filmfabriek


Zelfklevende polyimidefilm is een hoogwaardige tape. Door zijn hoge prestaties heeft het een breed scala aan toepassingen. Wat is het toepassingsgebied?


1. Films. We weten allemaal dat de film tijdens gebruik met tape moet worden geplakt, of vanwege productiebehoeften, of vanwege storingen tijdens het gebruik. Door de dunne film is het moeilijk aan te passen aan de selectie van tape. Het moet een sterke afdichting hebben, maar deze tape zal ook goed werken.


2. Verf. De coating zal ook worden gebruikt tijdens de productie en het gebruik, hetzij voor afwerking, hetzij voor het veranderen van het oppervlak van de totale coating. Het gebruik van deze tape heeft ook een groot aanpassingsvermogen.


3. Kunststof. Opgemerkt moet worden dat er veel soorten tape zijn die aan plastic blijven kleven, maar niet veel die ervoor zorgen dat het echt goed presteert. Juist vanwege de gladheid van kunststof zelf kan het tijdens gebruik geen goede afdichting bereiken. Het fabricageproces en het materiaal van deze polyimidefilm zelf hebben echter bepaalde bijzonderheden, zodat ze kunnen worden aangepast aan het gebruik van kunststoffen.


4. Voor verschillende composietmaterialen is het composietmateriaal zelf erg glad en de chemische samenstelling is niet erg zeker, dus de vereisten voor de tape zijn erg hoog, maar deze tape heeft een goed aanpassingsvermogen.


Gerelateerde tags: China PI-filmfabrikanten: