Thuis > nieuws centrum > Nieuws uit de sector

nieuws centrum

Gerelateerd nieuws

Geen zoekresultaten!

Wat zijn de kenmerken van polyimidefilm bij gebruik?
2022-02-11 11:20:25

Natuurlijk, vanwege het goede gebruikseffect, is de prijs van polyimidefilm iets hoger dan die van andere vergelijkbare producten. Als belangrijke industriële tape wordt het echter vaak gebruikt in de industrie. Daarom, als het in de industrie wordt gebruikt, moet u dit soort tape kiezen, omdat er veel industriële werkvereisten zijn die moeten worden afgedicht. Als je het in het leven nodig hebt, kun je een ander soort tape kiezen, die een bepaalde economie heeft.


Polyimidefolie is een industriële tape die door veel gebruikers goed is ontvangen. Omdat gebruikers het leuk vinden, moet het zijn kenmerken hebben. Wat zijn de kenmerken van gebruik?


1. Hoge dichtheid. Voor tape moet het zelfs een bepaalde dichtheid bereiken. Alleen bij een bepaalde dichtheid kunnen betere resultaten in gebruik worden bereikt. Het verbetert niet alleen de stevigheid aanzienlijk, maar het verbetert ook de afdichting.


2. Weerstand op hoge temperatuur. Dit is ook een must-have voor industriële tapes, aangezien er veel omgevingen met hoge temperaturen zijn in industriële omgevingen.


Polyimide filmtape


Als er geen goede weerstand tegen hoge temperaturen kan worden bereikt, zal het gebruiksdoel niet worden bereikt, niet alleen voor industrieel gebruik, maar ook voor tapes die in het dagelijks leven worden gebruikt. Er zijn ook veel omgevingen met hoge temperaturen waar tape wordt gebruikt, dus u hebt ook dergelijke tape nodig.


3. Stralingsweerstand. Dit is ook een van de belangrijkste eigenschappen van polyimidefilms. Niet alleen om te voldoen aan de beschermingseisen van industriële componenten, maar ook om te voldoen aan de milieubeschermingseisen van het menselijk lichaam.


4. Chemische weerstand. In industriële omgevingen worden veel gebruikt in chemische omgevingen. Als het gewone tape is, kan het natuurlijk niet aan deze eis voldoen.


Polyimide dubbelzijdige tape heeft uitstekende isolatie, slijtvastheid, zuur- en alkalibestendigheid, hoge temperatuurbestendigheid van 300 graden / 10 minuten, 180 graden en kan lange tijd worden gebruikt. Het wordt veel gebruikt voor lasbescherming en isolatiebinding bij hoge temperaturen van transformatorspoelen; condensator isolatiematerialen, hoge temperatuur spray afscherming bescherming van PCB gouden vingers, en productie en binding van mobiele telefoon lithiumbatterijen.


Gerelateerde tags: Katpon isolatietape